Pravno obvestilo

Na tem mestu si lahko preberete splošne pogoje uporabe spletnega mesta www.share.si. Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi navedenimi pogoji.
PODROBNO

Izjava o omejitvi odgovornosti

 

Inštitut za ekonomska raziskovanja svoje spletne strani vzdržuje z namenom javnosti olajšati dostop do informacij o svojih dejavnostih in delovanju. Inštitut za ekonomska raziskovanja se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bo zagotavljal točnost in zanesljivost podatkov, ki jih predstavlja na svojih spletnih straneh. S tem pa ne odgovarja za posledice, ki bi izhajale iz ravnanja na podlagi vsebine te ali katerekoli druge domače strani Inštituta za ekonomska raziskovanja na internetu. Prav tako Inštitut za ekonomska raziskovanja ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno izgubo, ki bi jo katera koli stranka utrpela zaradi odločitev, dejanj ali opustitev, izvršenih na osnovi informacij, objavljenih na teh spletnih straneh.

Inštitut za ekonomska raziskovanja si pridržuje pravico spreminjati objavljene informacije. Inštitut za ekonomska raziskovanja ne zagotavlja, da bodo trenutno objavljene informacije objavljene tudi v bodoče ter si pridržuje pravico deloma ali v celoti umakniti objavljeno informacijo s svojih spletnih strani, ali spremeniti strukturo in vsebino teh strani brez predhodnega obvestila.

Inštitut za ekonomska raziskovanja si prizadeva čim bolj zmanjšati motnje, do katerih lahko pride zaradi tehničnih težav, kljub temu pa ne more jamčiti, da tovrstne težave občasno ne bodo ovirale naših storitev in tako ne prevzema nikakršne odgovornosti za težave, do katerih pride zaradi uporabe te spletne strani ali katere koli povezane zunanje spletne strani.

 

Zaščita avtorskih pravic

 

Avtorske pravice za celotno vsebino svojih spletnih strani ima Inštitut za ekonomska raziskovanja, zato je prepovedana kakršna koli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta.

Inštitut za ekonomska raziskovanja dovoljuje shranjevanje, reprodukcijo in distribucijo datotek in informacij, pridobljenih neposredno s spletnih strani Inštituta za ekonomska raziskovanja, pod pogojem, da je vidno označen vir podatkov in da ostanejo podatki nespremenjeni.

 

Zaščita zasebnosti

 

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Piškotke lahko kadarkoli odstranite ali brskalnik nastavite tako, da ne dovoli njihove namestitve. Več o piškotkih si lahko preberete na zavihku »piškotki«. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

 

Želimo vam prijeten ogled!