Obvestilo o telefonskem anketiranju

Zaradi izrednih razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa, bomo z namenom, da zaščitimo zdravje naših anketirancev, anketiranje v okviru raziskave SHARE do nadaljnega izvajali po telefonu.
PODROBNO

Obveščamo vas, da ponovno izvajamo raziskavo o zdravju, procesu staranja in upokojevanju v Evropi – SHARE, znano tudi kot „50+ v Evropi“. Zaradi situacije z epidemijo koronavirusa se raziskava ne bo izvajala z osebnim anketiranjem, ampak po telefonu. Vsebina intervjuja je prilagojena in se osredotoča na vaše trenutno zdravje in posledice epidemije koronavirusa za vas osebno. Vprašali vas bomo, na primer, ali ste med epidemijo lahko obiskali zdravnika v sprejemljivem času, s kom ste imeli stike in ali vam je kdo nudil pomoč, ste bili osamljeni, in ali ste med epidemijo utrpeli izgubo dohodka. Vaše sodelovanje bo zelo pomagalo znanstvenikom, saj bodo s pomočjo zbranih podatkov lahko proučevali, kako se starejši kot rizična skupina spopadajo z zdravstvenimi in socialno-ekonomskimi posledicami COVID-19. Intervju traja približno 25 minut.

Anketarji podjetja Ipsos vas bodo v prihodnjih tednih kontaktirali po telefonu. Osebnega stika med vami in anketarjem ne bo. Če v intervjuju zaradi zdravstvenih razlogov sami ne morete sodelovati, lahko to za vas stori oseba po vaši izbiri. Kot vedno je varstvo vaših osebnih podatkov za nas zelo pomembno. Več o varnosti in zaupnosti vaših osebnih podatkov najdete v tej izjavi o varstvu podatkov

Če imate v zvezi z raziskavo kakršno koli vprašanje, vas prosimo, da se obrnete na podjetje Ipsos na telefonsko številko 059 026 803 ali pišete na naslov info@share.si.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje.

 

Želimo vam veliko zdravja in vas prisrčno pozdravljamo!

Vaša ekipa SHARE in Ipsos